+387 33 265 645

Specifikacije nekretnine

Godina gradnje
2013
Orijentacija
Jug
Sprantnost
Pr+3
Ukupan broj spratova
3
Broj soba
9
Broj kupatila
1
Broj toalet/WC-a
2
Broj ostava
1
Broj hodnika (predsoblja)
2
Broj terasa
2
Broj garaža
1
Broj parking mjesta
1
Električne instalacije
Grijanje
Električno etažno
Vodovod i sanitarije
Odvodnja
Gradska mreža
Interfon
Vrsta TV
CATV/DTV
Internet
Alarm
Video nadzor

Opis nekretnine

Iznajmljuje se novoizgrađen, moderan, stambeno-poslovni objekat ukupne površine 421m2, na Čengić vili.

Nekretnina strukture Pr+2+Pk sastoji se iz dvije cjeline koje je moguće odvojeno unajmiti i koristiti. Prva cjelina ima pristup za dostavno vozilo, odnosno garažu sa automatskim vratima i poseban pješački ulaz, oboje sa vjetrobranom.

Na prizemlju su dvije prostorije pogodne za skladištenje ili uslužno/proizvodnu djelatnost manjeg obima sa mokrim čvorom, ostavom i toaletom.

Prvi sprat je direktno povezan stepeništem, a sastoji se od dvije kancelarije (u jednoj su instalacije za čajnu kuhinju) i toaleta. Na sprat se može ući zasebnim stepeništem, bez prolaska klijenata kroz proizvodno/skladišni dio.

Na drugom i trećem spratu je prelijep dvoetažni prostor sa posebnim ulazom sa zajedničkog stepeništa, inicijalno zamišljen kao stan sa tri odvojene prostorije, galerijskim prostorom, dvije krovne terase, velikim otvorenim dnevnim prostorom sa priključcima za čajnu kuhinju i luksuznim kupatilom. Iako se u naravi radi o stambenom dijelu, ukupan prostor je vrlo pogodan za uredsko poslovanje u segmentu IT, marketinga, računovodstva i revizije ili multilevela, kao i drugih sličnih djelatnosti.

Cijeli objekat je izgrađen vrhunskim materijalima, opremljen alarmnim, vatrodojavnim sistemom, kvalitetnom bravarijom, adekvatnim podnim oblogama i vrhunskim detaljima. Sve prostorije na spratu imaju otvoren pogled na Miljacku i mnoštvo prozora, što boravak i rad čini iznimno ugodnim. Zaklonjena lokacija omogućava nešto prostora za parking djelatnika i klijenata. Terase pružaju dodatni prostor za relaksaciju.

Cjeline imaju zasebna mjerila potrošnje vode i električne energije, što uz mogućnost posebnog ulaza značajno utječe na fleksibilnost u ispunjavanju potreba zakupaca, imajući u vidu da je etažno grijanje na električnu energiju.

Cijena zakupa se može pregovarati, posebno u slučaju zakupa cijelog objekta. Uz zakupninu unaprijed, plaća se i depozit u visini dvije mjesečne zakupnine.  

Lokacija nekretnine

Nekretnina se nalazi u naselju Čengić vila, na zaklonjenoj, ali vrlo pristupačnoj lokaciji, pogodnoj za obavljanje raznih vrsta djelatnosti.

U neposrednoj blizini su općina Novo Sarajevo, niz trgovina i ugostiteljskih objekata.

Kontaktirajte agenta
Agent: TOP NEKRETNINE RENT
Telefon: +387 61 800 096
E-mail:

Kontaktirajte nas putem online forme

Polja označena sa zvjezdicom (*) su obavezna
Ime i prezime *
Tel.:
E-mail adresa *
Naslov *
Poruka *

Agent

TOP NEKRETNINE RENT
Kontakt

Tražilica

Upišite pojam

Država / Region

Grad / Općina

Tip nekretnine

Kategorija

Površina (min-max)

m2

Cijena (min-max)

KM

TopNekretnine.ba na Facebooku