+387 33 265 645

Specifikacije nekretnine

Godina gradnje
2015
Godina adaptacije
2019
Orijentacija
jugoistok
Sprantnost
Pr+1+Pk
Ukupan broj spratova
1
Broj soba
4
Broj spavaćih soba
1
Broj dnevnih soba
1
Broj kupatila
1
Broj toalet/WC-a
1
Broj ostava
1
Broj hodnika (predsoblja)
1
Broj balkona
1
Broj terasa
1
Broj parking mjesta
5
Broj dvorišta
1
Broj vrt/bašta
876
Električne instalacije
Grijanje
Kamin i električno grijanje
Vodovod i sanitarije
Odvodnja
Septička jama

Opis nekretnine

Agencija TOP NEKRETNINE izdvaja iz svoje ponude nekretnina za prodaju veoma lijepu i funkcionalnu vikendicu na Nahorevu, nekoliko minuta vožnje ili petnaestak minuta hoda od posljednje kombi stanice, na sunčanoj padini.

Pristup je odličan, asfaltnim putem direktno do ulazne kapije. U okruženju je nekoliko sličnih imanja sa većim parcelama, što nudi osjećaj širine i otvoren pogled na okolne brežuljke i prelijepu prirodu koja oduzima dah.

Nekretnina je situirana na savršeno nivelisanoj i potpuno ograđenoj zemljišnoj parceli površine 945m2, koja sadržava komforan parking prostor, vanjsku ljetnu kuhinju sa nadstrešnicom i baštenskom garniturom, otvoreni travnjak za rekreaciju, voćnjak i povrtnjak, te vrtnu kućicu za alat.

Vikendica strukture Pr+1+Pk (cca 180m2) kaskadno je prilagođena prirodnom nagibu terena, pa je prizemlje sa ljetnom kuhinjom i toaletom površine cca 40m2, dok su sprat i potkrovlje pune površine od cca 70m2 svaka. Prvi sprat se sastoji od ulaznog stepeništa, zgodnog predsoblja, velikog i otvorenog dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, prostranog balkona/terase, degažmana, kupatila i spavaće sobe.  U daljoj evoluciji objekta predviđen je prostor za ugradnju spiralnog stepeništa ka potkrovlju, koje je trenutno u roh-bau fazi, sa pripremljenim priključcima za još jedno kupatilo.

Vikendica je građena na temeljima ranije započetog objekta posljednjih 4 godine, te se može smatrati novom. Mnoštvo kvalitetnih arhitektonskih rješenja i posvećenost detaljima oduševiće sve posjetioce. U gradnji i opremi posebno se ističe upotreba greda od punog drveta, a poseban ugođaj daje zidani kamin na drva. U ljetnim mjesecima veliki stakleni portal stvara dojam otvorenosti ka prirodi.

Vikendica posjeduje priključak na električnu energiju i vodovodnu mrežu, dok je kanalizacija riješena septičkom jamom.

Lokacija nekretnine

Vikendica se nalazi na području Nahoreva, nekoliko minuta vožnje ili petnaestak minuta hoda od posljednje kombi stanice, na sunčanoj padini. Pristup je odličan, asfaltnim putem direktno do ulazne kapije. U okruženju je nekoliko sličnih imanja sa većim parcelama, što nudi osjećaj širine i otvoren pogled na okolne brežuljke i prelijepu prirodu koja oduzima dah.
Kontaktirajte agenta
Agent: Tamara Šerić
Telefon: +387 61 800 096
E-mail:

Kontaktirajte nas putem online forme

Polja označena sa zvjezdicom (*) su obavezna
Ime i prezime *
Tel.:
E-mail adresa *
Naslov *
Poruka *

Agent

Kontakt

Akcije

Tražilica

Upišite pojam

Država / Region

Grad / Općina

Tip nekretnine

Kategorija

Površina (min-max)

m2

Cijena (min-max)

KM

TopNekretnine.ba na Facebooku