+387 33 265 645

Specifikacije nekretnine

Godina gradnje
2017
Orijentacija
Jugoistok
Sprantnost
Pr+1
Ukupan broj spratova
1
Broj soba
4
Broj spavaćih soba
1
Broj dnevnih soba
1
Broj kupatila
1
Broj toalet/WC-a
1
Broj ostava
1
Broj hodnika (predsoblja)
1
Broj balkona
1
Broj terasa
1
Broj parking mjesta
5
Broj dvorišta
1
Broj vrt/bašta
1
Električne instalacije
Grijanje
Kamin i električno grijanje
Vodovod i sanitarije
Odvodnja
Septička jama

Opis nekretnine

Agencija TOP NEKRETNINE izdvaja iz svoje ponude nekretnina za prodaju veoma lijepu i funkcionalnu vikendicu (Pr+1) sa prelijepom okućnicom u Nahorevu, nekoliko minuta vožnje ili desetak minuta hoda od posljednje kombi stanice, na sunčanoj padini.

Nekretnina je smještena na savršeno nivelisanoj i potpuno ograđenoj zemljišnoj parceli površine 945m2, koja sadrži komforan parking prostor, roštiljnicu sa zidanim polukružnim roštiljem i baštenskom garniturom, otvoreni travnjak za rekreaciju, voćnjak i povrtnjak, te vrtnu kućicu za alat.

Vikendica ukupne neto površine od cca 120m2 sastoji se od prizemlja i jednog sprata sa mogućnošću pretvaranja potkrovlja u stambeni dio. U prizemlju se nalazi studio apartman od cca 40m2 koji posjeduje zaseban ulaz a sastoji se od prostranog dnevnog boravka sa kuhinjom, toaleta i hodnika. Sprat zauzima površinu od cca 87m2 i ima zaseban ulaz a sastoji se od prostranog dnevnog boravka sa izlazom na balkon/terasu, kuhinje sa trpezarijom, degažmana, spavaća sobe, ostave i prostranog kupatila sa toaletom.

Vikendica je izgrađena 2017. godine. Mnoštvo kvalitetnih arhitektonskih rješenja i posvećenost detaljima oduševiće sve posjetioce. U gradnji i opremi posebno se ističe upotreba greda od punog drveta, a poseban ugođaj daje zidani kamin na drva. U ljetnim mjesecima veliki stakleni portal sa ugrađenim komarnikom stvara dojam otvorenosti ka prirodi. Kuća je zaštićena dodatnim željeznim gitarama. 

Vikendica posjeduje priključak na električnu energiju i vodovodnu mrežu, dok je kanalizacija riješena septičkom jamom. Postoji mogućnost priključka na internetsku mrežu.

Pristup je odličan, asfaltnim putem sa uličnom rasvjetom direktno do ulazne kapije. U okruženju je nekoliko sličnih imanja sa većim parcelama, što nudi osjećaj širine i otvoren pogled na okolne brežuljke i prelijepu prirodu koja oduzima dah.

Iako je nekretnina građena u svrhu vikendice uz određene arhitektonske preinake pogodna je i kao kuća za stanovanje.

Lokacija nekretnine

Vikendica se nalazi u Nahorevu na sunčanoj padini, nekoliko minuta vožnje ili desetak minuta hoda od posljednje kombi stanice za Nahorevo gdje se nalazi prodavnica prehrambenih proizvoda,

Pristup je odličan, asfaltnim putem sa uličnom rasvjetom direktno do ulazne kapije. 

U okruženju je nekoliko sličnih imanja sa većim parcelama, što nudi osjećaj širine i otvoren pogled na okolne brežuljke i prelijepu prirodu koja oduzima dah.

Vikendica je smještena na nadmorskoj visini od 1100 metara, u mirnom okružju susjeda u neposrednoj blizini džamije. 

Lokaciju karakterizira otvoren panoramski pogled, čist i nezagađen zrak, tako da će budući kupci moći uživati u veoma ugodnom ambijentu, a svega 10 minuta vožnje od centra grada.

Kontaktirajte agenta
Agent: Tamara Šerić
Telefon: +387 61 800 069
E-mail:

Kontaktirajte nas putem online forme

Polja označena sa zvjezdicom (*) su obavezna
Ime i prezime *
Tel.:
E-mail adresa *
Naslov *
Poruka *

Agent

Tamara Šerić
Kontakt

Tražilica

Upišite pojam

Država / Region

Grad / Općina

Tip nekretnine

Kategorija

Površina (min-max)

m2

Cijena (min-max)

KM

TopNekretnine.ba na Facebooku